SE*Snödimman's

 

Välkommen till min sida.

Helena heter jag som har uppfödning av Sibirisk katt och Neva masquerade.

Jag och mina katter bor norr om Stockholm i kommunen Täby.


Mina katter lever i första hand som kära familjemedlemmar för att sen när det är lämpligt kunna vara mina avelskatter.

För mig är hälsan och måendet på mina katter väldigt viktig, så därför är jag noga med att hälsotesta mina djur så att jag vet att jag parar friska individer som mår bra. Detta är en självklarhet för mig som jag tar på största allvar som uppfödare. Jag tycker att det är mitt ansvar som uppfödare att kunna stå bakom detta när ni ska köpa katt av mig.


Om det är något jag är riktigt allergisk mot så är det våld mot människor, och att våra husdjur som lever i den miljön, blir drabbade av att detta våld pågår.

Därför har jag valt att sponsra föreningen VOOV (veterinär omtanke om våldsutsatta) genom att att skänka en summa för varje kattunge som säljs av mig till föreningen.

Vill ni själva bidra till föreningen eller bara läsa mera om deras fantastiska arbete dom gör, så ligger länken till deras hemsida under länkar här på min sida.


Ni är varmt välkomna att höra av er till mig om ni har några frågor eller funderingar!Jag har gått dessa utbildningar, klicka på länken om ni vill läsa mer om utbildningen.

Snödimman's har tillstånd från länstyrelsen för uppfödning av katt enligt 6 kap. 4 § djurskyddslagen.